Karijerni put


Vladimir Miletić


Obrazovanje i profesionalna karijera

Diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i nakon godinu dana radnog iskustva, u 28. godini postao sam direktor kompanije JUB u Srbiji. Narednih 11 godina sam sa uspehom širio posao i tim i istovremeno učio neke od najvažnijih poslovnih lekcija. Nakon odlaska iz kompanije u kojoj sam proveo najveći deo karijere, bio sam dve godine direktor kompanije Chromos Svetlost u Srbiji.


Sticanje dodatnih znanja i veština

Bogata menadžerska iskustva koja sam stekao na rukovodećim pozicijama u inostranim kompanijama, poželeo sam da spojim sa pisanjem i motivacijom. Tako je nastao blog Dnevnik jednog direktora koji od 2013. godine svakodnevno edukuvao menadžere i preduzetnike kako da razumeju nepisana pravila po kojima se odvijaju poslovni odnosi i kako da savladaju prepreke na putu do uspeha. Sve ono što nekada nisam znao i što me nisu učili u školi i na fakultetu, želeo sam da prenesem i približim drugim ljudima.

Takođe, 2016. godine kreirao sam Ekonomiju uspeha, program ovladavanja ekonomskim znanjima i nepisanim pravilima biznisa u svrhu kreiranja poslovnih strategija koja vode ka uspehu.


Otvaranje mogućnosti

Od iskustava koja sam prošao i koja sam prikupio od drugih, nastale su tri knjige:  “Na putu do vrha”, “Igrate li šah na poslu?” i “Više od igre”.  U njima sam kroz priče i savete opisao nepisana poslovna pravila koja vladaju u biznisu, a ne uče se u školama ni na fakultetima. U svom učenju zastupam ideju da je biznis misaona igra u kojoj pobeđuju oni koji imaju kvalitetnije ideje i kvalitetnije strategije.


Novi putevi

Od 2018. godine, kroz case study treninge i poslovno mentorstvo pomažem kompanijama i njenim menadžerima da pronađu odgovarajuću strategiju za nastup na različitim tržištima i pripreme svoje zaposlene na izazove koje savremeno poslovanje donosi. Uživam u proučavanju i kreiranju uspešnih poslovnih strategija i biznis modela. Ponosan sam na svoje učenike koji strpljivim i kontinuiranim radom napreduju i dostižu zacrtane ciljeve.

Oženjen sam i otac dvoje dece. Živim u Beogradu. Sarađujem sa onima koji gaje slične poslovne i životne vrednosti. Najvažnija od njih je da je uspeh važan, ali je u putovanju najveća čar.

Što manje žurimo, više ćemo naučiti.Traži
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu