Ivan Zeljković – Da li želite da ponovo postanete milioner?

Vladimir Miletic

[Podcast loading...]

 

Ivan Zeljković – Zeka milioner, nekada voditelj i vlasnik licence najpoznatijeg kviza na svetu “Da li želite da postanete milioner”, a danas vlasnik kompanije Evans media koja se bavi video produkcijom.

Ivan će nam ispričati šta je sve naučio tokom rasta i pada svog biznisa, kako se počinje ispočetka i šta moramo imati za uspeh u poslu i životu, a šta moramo steći.

Kroz svoju priču Ivan će nam otkriti koje IDEJE, STRATEGIJE i ODLUKE su ga dovele do mesta na kom je sada.

 “Niko ne može da kaže nekom drugom “E, ti se bavi time, a ti se bavi time i tako redom” Nađi u svom srcu ono što voliš da radiš, ma koliko to bilo nebitno, marginalno, čak i ako ne možeš da zaradiš u prvom trenutku. Ako to voliš, ako to masteruješ, ako to savladaš i ovladaš i budeš Bog u toj oblasti-sve će to doći samo. I razlog i podrška… Naravno, svi moraju da vas malo gledaju kao da ste ćaknuti kada počinjete nešto. Kada nosiš neku svoju misiju u sebi, ništa nije teško i komplikovano. I samo nešto što volite, na kraju krajeva, može da vas provede kroz niz neuspeha koje morate da prođete da biste na kraju izašli kao pobednik.”Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu