Nova knjiga Vladimira Miletića


U pretprodaji od 18.7.Tokom većeg dela života nalazimo se u hijerarhijskim sistemima i kompetitivnim odnosima. Vrlo često se ono što želimo ili nam je važno nalazi pod kontrolom neke druge osobe. Još češće u dolasku do toga što nam je važno imamo konkurenciju – još neko želi isto što i mi. Posledično tome, i mi postajemo nekom drugom konkurencija.

 

U ovoj knjizi ćete pronaći ideje i strategije kako da dođete do onoga što vam je važno koristeći inteligenciju, kreativnost i mudrost, umesto surove snage i moći, kao što većina pokušava. Kako da ograničene resurse koji su na raspolaganju, ne prisvajate već da umnožavate. Kako da svi pobede, a ne samo jedan.

 

U takvoj mreži isprepletanih ciljeva, interesa i odnosa koji se stalno menjaju, treba pronaći i održati najbolju poziciju za sebe i za svoj sistem. Razumevanje i igranje takve igre zahteva visok nivo znanja, veština i koncentracije.

 

Oni koji uspeju u toj nameri moći će da na radnom mestu uoče skriveno, shvate neizgovoreno, razmene nevidljivo.

I na kraju – vrede neprocenjivo!

20% popusta za poručivanje u pretprodaji


999 dinara za porudžbine do 5. oktobra


PREUZMI ODLOMAK

U prodaji od 5. oktobra!


Za narudžbine u pretprodaji popust 20%


PONUDA BR. 1


KNJIGA

Knjiga

Posveta autora

Članstvo u zatvorenoj FB grupi "Igrate li šah na poslu?"


999 din


Poruči odmah

PONUDA BR. 2


+RADNA SVESKA

Knjiga + radna sveska

143 pitanja i saveta za razmišljanje

Prostor za zapisivanje ideja i strategija


1599 din


Poruči odmah

PONUDA BR.3


+ KONSULTACIJA

Knjiga + radna sveska + konsultacija

75 minuta sa autorom knjige

Ponuda paketa sa konsultacijom je ograničena


3999 din


PORUČI ODMAH

*** Cene su već umanjene za 20% i važe za poručivanje u pretprodaji. U cenu nisu uračunati troškovi dostave brzom poštom. Isporuka knjiga poručenih u pretprodaji nakon 1. oktobra.


Poruka autoraSve ono što sam napisao u ovoj knjizi – nekada nisam znao.

 

Na početku karijere nisam znao da u svakom sistemu pored vidljivih i nevidljivih, postoje i nepisana pravila ponašanja. Nešto kasnije sam počeo da ih uočavam ispod površine. Mnogo godina kasnije počeo sam i da pomalo ovladavam njima. Danas sa sigurnošću mogu da kažem da je njihovo poznavanje i razumevanje bilo odlučujuće za svaki karijerni uspeh koji sam postigao.

 

Da bih do svakog od njih stigao morao sam da uočim ono što je skriveno i ponekad nevidljivo. Da primetim ono šta se nalazi ispod površine. Da otkrijem istinu čak i kada je vešto umotana u gomilu laži. Da povežem  ljude sa njihovim pravim interesima. Da odbijem nepristojne i nemoralne ponude. Da vešto i mudro trgujem. Da gradim svoju mreže pomagača i saradnika.

 

Zahvalan sam svom Učitelju koji mi je pomogao da sve to naučim.

I zato ovu knjigu posvećujem njemu.

potpis-crni


Traži