Poslovne simulacije
U svakoj poslovnoj simulaciji glavni elementi su priča, situacija i prblem koji se postavlja pred učesnike kao i cilj, rešenje i željeni ishod do kog treba doći. Na tom putu učesnici proučavaju informacije, donose odluke i usklađuju svoja ponašanja sa tim odlukama. Učesnici su angažovani od očetka procesa i razmenjuju informacije na najinteraktivniji mogući način. Nakon iskustva, učesnici dobijaju uvid kakvi su bili rezultati njihovih odluka i zašto su takvi. Ispituju se posledice preduzetih aktivnosti, a za svoj doprinos u radu svaki učesnik dobija individualni i grupni fidbek.


KRATAK OPIS POSLOVNIH SIMULACIJA

Učesnici stiču iskustva tako što učestvuju u strukturiranoj aktivnosti baziranoj na matematičkom modelu, gde ishod zavisi direktno od odluka koje su donesu tokom simulacije.


CILJ

Najvažniji deo učenja se odvija povezivanjem simulacije sa primerima iz svog ličnog i poslovnog života koja su slična onima koje su učesnici pre toga iskusili . Novousvojena znanja povezuju se prethodnim kroz korišćenje analogije.

Na taj način, učesnici se navode da ono što su naučili primene u budućim situacijama u kojima će se naći. Prihvatanjem znanja putem iskustva, u mogućnosti smo da unapred predvidimo kako će naše akcije uticati na druge i kreirati rešenja koja će doneti najbolje rezultate.
CILJ

Tražimo situacije i ključne odluke koje su doprinele konačnom uspehu, pronalazićemo i razloge koji su kompaniju odveli u neuspeh. Učesnici diskutuju o mogućim rešenjima i analiziraju razloge za i protiv svakog od njih. Moći će da se zapitaju šta stoji u pozadini našeg, a šta u pozadini tuđeg procesa odlučivanja. Upoznaćete se sa različitim stilovima donošenja odluka, čak i kada svi učesnici raspolažu identičnim informacijama. Kao rezultat toga, moći ćete da naučite kako se uvode promene u organizaciju, kako razmišljaju i kakve odluke donose najuspešnije svetske kompanije.KORISTI OD POSLOVNIH SIMULACIJA:

Učesnici proučavaju informacije, donose odluke i usklađuju svoja ponašanja u skladu sa tim odlukama

Razmena informacija na najinteraktivniji mogući način

Učesnici dobijaju uvid kakvi su bili rezultati njihovih odluka i zašto su takvi.

Novousvojena znanja povezuju sa prethodnim kroz korišćenje analogije.

Povezivanje i primena naučenog sa trenutnim ili budućim situacijama u kojima će se naći.

Opreznost prilikom donošenja odluka sa malim brojem informacija

Povezivanje teorije sa praksomNAŠ PARTNER - SILEGA

Ponosni smo što sarađujemo sa stotinama kompanija širom sveta. Ukoliko želite da istražite nove mogućnosti kako da svoje poslovanje podignete na viši nivo, Silega je pravi izbor za vas.
Pomažemo u rešavanju složenih poslovnih problema čija rešenja olakšavaju donošenje novih strateških odluka i poboljšavaju profitabilnost kompanija. Klijenti biraju Silegu zbog uticaja na njihov biznis, značaja koji im donosi i globalnog prisustva koje podrazumeva poslovanje na više od 32 tržišta. Ponosni smo i na široka poslovna iskustva iz različitih industrija, visok nivo fleksibilnosti i kvaliteta materijala za učenje.

“…vaše simulacije pomažu kompanijama da postanu svetska klasa”
HR Director, McGraw Hill
“… veoma interektivno i dinamično, pomaželje ljudima da steknu bolje razumevanje biznisa”
Training Manager, Pfizer
“… vaš metod učenja iz primera je najefektivniji koji sam ikada video”
Training Manager, Holcim
“… zabavno je,ali u isto vreme daje učesnicima neverovatno mnogo korisnih informacija”
HR Manager, Danone
“… prevaziđena su sva naša očekivanja, ljudi pričaju o događaju nedeljama nakon njegovog završetka”
Sales Manager, Shell


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu