Više o događaju
Datum: 15 septembra, 2020
Telefon: 063372852
Sajt: www.vladimirmiletic.rs
Kome je program namenjen


Vlasnicima malih i srednjih preduzeća


Opis programa

Sticanje poslovnih znanja i preduzetničkih veština se ne završava sa dostizanjem prvog cilja. Svaki novi uspeh istovremeno otvara prostor za nove ideje, strategije i odluke. Za uspešno rešavanje novih zadataka ne možete se oslanjati na ono što vas je dovelo do prethodnog uspeha. Proces učenja ne bi trebao da se ikada završi.

Za svoje učenike sa kojima godinama radim osmislio sam poseban program koji predstavlja nadgradnju individualnih konsultacija na kojima smo usmereni na konkretne strategije i odluke vezane za pojedinačni biznis.

U okviru mastermind programa kroz iskustva učesnika i case study primere uspešnih kompanija, kreiramo okruženje u kome svako od učesnika dobija znanja iz važnih poslovnih oblasti i ideje kako da ta znanja primeni u svojim kompanijama.Teme mentorskog programa za preduzetnike:

Kreiranje sistema nagrađivanja za zaposlene

Određivanje cena proizvoda i usluga

Proširenje asortimana

Planiranje prodaje i proizvodnje

Investicije u opremu i osnovna sredstva

Izračunavanje troškova

Strategije za povećanje profita

Poslovno planiranje i izveštavanjeDinamika treninga

Mentorski program za preduzetnike se odvija tokom deset meseci: od septembra do jula. Mentorstvo se odvija putem individualnog i grupnog rada.

Individualno mentorstvo je sastanak u trajanju od 60 minuta na kome uočavamo potrebe tržišta, tražimo nove šanse za rast, podižemo spremnost preduzetnika da iskoristi nove prilike.

Grupno mentorstvo se odvija dva puta mesečno, uvek u istim terminima u grupi od 6 preduzetnika koji su na sličnom nivou razvoja biznisa.

Grupni trening traje 2 sata i na svakom od njih se fokusiramo na jedan od ključnih elemenata preduzetničkog uspeha.

I individualni i grupni treninzi se organizuju uživo putem online platforme koja omogućava međusobnu komunikaciju i razmenu iskustava.


O predavaču

Vladimir Miletić, ekonomista, poslovni mentor i menadžer, dugo godina je kao direktor međunarodnih i domaćih kompanija imao odgovornost da upravlja složenim sistemima i kreira profit u njima. Biznis je sagledao iz različitih uglova, stvarajući profit za vlasnike malih porodičnih kompanija i velikih multinacionalnih kompanija. U svakoj od njih razvijao je biznis posmatrajući sistem kao celinu, ali i uočavajući veze među njegovim delovima koje utiču na stvaranje ili odlivanje profita.

Stečena znanja i iskustva u upravljanju biznisima Vladimir će podeliti sa polaznicima programa i pomoći im da kreiraju ideje, osmisle strategije i donesu odluke koje će ih dovesti do profita.

Utisci preduzetnika sa kojima je postigao značajne uspehe u izgradnji profitabilnih sistema možete pronaći OVDE


Trajanje i cena programa

2 mastermind treninga + 1 pisana konsultacija             –  70 € / mesečno

2 mastermind treninga + 1h individualnog mentorstva  – 100 € / mesečno

2 mastermind treninga + 2h individualnog mentorstva  – 125 € / mesečno

U cenu je uračunat rad predavača, pristup materijalima i korisnim sadržajima,  dobijanje orginalnog case study materijala kao i fidbek predavača na ideje, strategije i odluke kreirane od strane polaznika tokom i po završetku treninga.


Napomene:

 • Broj polaznika u grupi ograničen je na 8
 • Program traje 10 meseci (od 15. septembra do 15. jula)
 • U slučaju više prijavljenih prednost imaju polaznici koji su spremni na kontinuirani rad i koji imaju najbolje uslove za primenu saveta i strategija (razvili su biznis ideju, grade organizaciju oko nje, postojeći biznis im donosi prihod)
 • Obzirom da su principi uspeha u preduzetništvu  primenljivi u svim delovima sveta, a da se učenje odvija preko interneta, moguć je upis i prisustvo polaznika iz inostranstva.
 •  


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu