MASTERMIND


Na nova iskustva i nepoznate situacije ćete nailaziti često, ali ne morate da uvek kroz njih prolazite sami. Velika je verovatnoća da je pre vas neko već prošao istim putem, da je razmišljao i rešavao slične zadatke. Takođe, velika je verovatnoća da će vam, ukoliko zatražite, drugi ponuditi svoja znanja i iskustva. Zauzvrat treba da uradite samo jednu stvar. Da i vi pomognete njima kada se sami nađu u nepoznatoj situaciji.

Mastermind klub je jedan od najboljih alata za uspeh i lični razvoj. U njemu su okupljeni pojedinci koji svako u sebi nosi znanja i iskustva koja mogu da budu korisna drugima. Ne morate da postupate prema tuđim preporukama, ali različiti pogledi na istu situaciju kreiraće i u nama nove ideje, proširivati mogućnosti, stvarati šanse.

Tokom procesa razmene mišljenja sa ljudima koji stvari ne posmatraju iz istog ugla kao i mi, neopterećeni pritiskom koju odluka donosi, možemo doći do novog rešenja koje nismo uopšte razmatrali.

U tome važnu ulogu igra moderator razgovora koji će postavljanjem pravih pitanja podstaći učesnike da u sebi pronalaze i odgovore na pitanja drugih i na pitanja koje postave sami sebi.

Da bi do takvih plodova došli, važno je da razgovor bude vođen u atmosferi poverenja i poštovanja. To znači da budemo svesni da ne znamo sve. Da verujemo da su odgovori koji su nama važni nalaze u drugim ljudima. Da umemo na ta vrata da zakucamo. Da kad odgovor dobijemo uzvratimo zahvalnošću.

I zato biti u mastermind kluba nije kviz, nije takmičenje u znanju u kome je pobednik samo jedan. Mastermind klub je više nalik pijaci, gde svi daju i dobijaju i gde su pobednici svi.

Status i poštovanje u mastermind grupi se ne zavređuje količinom znanja koju posedujete. Mnogo važnije i vrednije je da li umete da je razmenjujete sa drugima.

KAKO IZGLEDAJU MASTERMIND SASTANCI?

Na svakom sastanku pored moderatora, učestvuje samo 5 članova grupe. Razmena iskustava se odvija na online platformi u trajanju od 2h, a sastanci se organizuju dva puta mesečno.

Prvi mastermind sastanak je vezan za teme i pitanja vezana za poslovanje samih učesnika, dok na drugom  rešavamo najzanimljivije studije slučaja iz poslovanja poznatih i nepoznatih kompanija širom sveta.

Možete razmenjivati iskustva uvek sa drugim članovima, ili oformiti svoju mastermind grupu sa stalnim članovima. Od članova grupe možete da zatražite savet, mišljenje ili fidbek na teme koju su vam važne, ali i da VI pomognete drugima da dođu do ideja i rešenja za svoj biznis

MASTERMIND GRUPE:

Trenutno se organizuju tri mastermind grupe:

  1. Direktori i izvršni direktori
  2. Menadžeri
  3. Preduzetnici

Veličina svake grupe je ograničena na 20 učesnika vodeći računa istovremeno da se obezbedi prisustvo poslovnih ljudi iz različitih industrija i sa različitih tržišta.

Glavni kriterijum za formiranje grupa je veličina kompanija koje učesnik predstavlja.

ČLANARINA:

Besplatni probni period za upoznavanje sa radom grupe i mastermind konceptom je mesec dana odnosno možete prisustvovati na dva sastanka u istom statusu kao da ste stalni član. Nakon probnog perioda zajednički procenjujemo da li je vaš doprinos u razmeni znanja i iskustva u ravnoteži sa onim što dobijate od drugih.

Mesečna članarina u mastermind grupama je od 60 €. Za jednokratnu uplatu godišnje članarine (20 mastermind sastanaka) obezbeđen je popust od 20%

U taj iznos je uračunato prisustvo na sastancima i povezivanje sa članovima mastermind grupe, učestvovanje moderatora na svakoj grupi, originalni i prevedeni materijali za analizu studija slučajeva, korišćenje mastermind platforme preko koje su svi članovi povezani i mogu da razmenjuju kontakte i preporuke, kao i da obaveštavaju članove grupe o dostignutim uspesima.


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu