Mentorski programi


Ideje, strategije i odluke koje će vas dovesti do uspeha i nagradaZa sve što sada mogu, umem i razumem zaslužan je moj mentor. Da ga nisam imao verovatno  nikada ne bih sam pronašao odgovore na važna pitanja o poslu i uspehu, a samim tim ne bih imao priliku da o tome učim i druge. Zato ne planiram da prestanem da učim, jer me je put znanja i učenja doveo do mesta na kom sam sada i vodi me na mesta na koja tek želim da stignem.

 

Na ista takva mesta želim da dovedem i druge. Već nekoliko godina deo svojih iskustava i znanja prenosim dalje. Ponosan sam što i moji učenici dolaze sa jednakom željom za sticanjem znanja i spremnošću da investiraju svoje vreme, energiju i novac, verujući da će se i njima kao što je i meni, taj trud isplatiti.

 

Prethodnih godina sam razvio mentorske programe namenjene menadžerima koji rade za poslodavca i onima koji su vlasnici malih i srednjih preduzeća. Planiram da ih razvijam u malim grupama sa kojima ću raditi u kontinuitetu. Komunikacija i razmena znanja je uživo, putem online platforme. Jedan broj mesta na grupi popunjen je od učenika koji već rade duže vreme sa mnom. Za sve koji nisu imali prilike da učestvuju na nekom od mojih mentorskih programa predviđen je uvodni razgovor na kome bismo se upoznali i procenili da li je ovaj način učenja i saradnje odgovarajući za obe strane.

 

Biće mi drago da vam pomognem da kreirate ideje, osmislite strategije i donesete odluke koje će vas dovesti do profesionalnih uspeha i materijalnih nagrada koje bi svaki uspeh trebalo da prate.


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu