Više o događaju
Datum: 15 septembra, 2020
Telefon: 063372852
Sajt: www.vladimirmiletic.rs
Kome je program namenjen?


Direktorima koji upravljaju hijerarhijskim sistemima ili njegovim delovima, a ne učestvuju u vlasniištvu


Opis programa

Biti odgovoran za upravljanje hijerarhijskim sistemom je izuzetno kompleksna uloga. Pored upravljanja poslovima koji se odvijaju na tržištu, kroz saradnju sa kupcima i dobavljačima, i koja treba da donese kompaniji što veći profit, direktori moraju da obrate pažnju na unutrašnje odnose u sistemu, koji treba da mu donesu sigurnost i stabilnost u upravljanju. Jer, pored konkurencije na tržištu, direktori obično imaju i konkurenciju za svoju poziciju.

U takvoj mreži isprepletanih ciljeva, interesa i odnosa koji se stalno menjaju, treba pronaći i održati najbolju poziciju za sebe i za svoj sistem. Razumevanje i igranje takve igre zahteva visok nivo znanja, veština i koncentracije.

Zato sam osmislio sam poseban program koji je rezultat dugogodišnjih iskustava u upravljanju složenim hijerarhijskim sistemima.

U okviru mastermind programa za direktora kroz iskustva mentora i case study primere uspešnih kompanija, kreiramo okruženje u kome svako od učesnika dobija znanja o snalaženju u hijerarhijskim odnosima, razvoju biznisa i podizanju profita.Teme na mentorskom programu za direktore:

Kreiranje poslovne vizije

Isporučivanje rezultata

Prepoznavanje ključnih donosioca odluka u sistemu

Lobiranje za predloge i promene

Nepisana pravila razmene u vrhu hijerarhije

Uočavanje prilika za razmenu sa sistemom

Upravaljanje podređenima

Izbor saradnika

Kreiranje ličnog brenda u hijerarhijskom sistemuDinamika treninga

Mentorski program za direktore se odvija tokom deset meseci: od septembra do jula. Mentorstvo se odvija putem individualnog i grupnog rada.

Individualno mentorstvo je sastanak u trajanju od 60 minuta na kome proučavamo odnose u sistemu i tražimo najbolje prilike za razmenu.

Grupno mentorstvo se odvija dva puta mesečno, uvek u istim terminima u grupi do 6 učesnika.

Grupni trening traje 2 sata i na svakom od njih se fokusiramo na po jedan element uspeha u hijerahijskim sistemima i konkurentskim odnosima.


Trajanje i cena programa

2 mastermind treninga                                                      – 70 € / mesečno

2 mastermind treninga + 1h individualnog mentorstva  – 100 € / mesečno

2 mastermind treninga + 2h individualnog mentorstva  – 130 € / mesečno

U cenu je uračunat rad predavača, pristup materijalima i korisnim sadržajima,  dobijanje orginalnog case study materijala kao i fidbek predavača na ideje, strategije i odluke kreirane od strane polaznika tokom i po završetku treninga.


O predavaču

Vladimir Miletić, ekonomista, poslovni mentor i menadžer, dugo godina je kao direktor međunarodnih i domaćih kompanija imao odgovornost da upravlja složenim sistemima i zaposlenima u njima.

Danas kao poslovni mentor i konsultant pomaže menadžerima da razumeju nepisana pravila napredovanja u hijerarhijskim sistemima. Jedan deo znanja podelio je kroz svoje dve knjige: „Igrate li šah na poslu?“ i „Više od igre“

Stečena iskustva u razmeni sa kompanijama Vladimir će podeliti sa učesnicima programa i pomoći im da kreiraju ideje i osmisle strategije sa kojima će napredovati unutar hijerarhijskih sistema.


Napomene: 

 • Broj polaznika u grupi ograničen je na 6
 • Program traje 10 meseci (od 15. septembra do 15. jula)
 • U slučaju više prijavljenih prednost imaju polaznici koji su spremni na kontinuirani rad i koji imaju najbolje uslove za primenu saveta i strategija (upravljaju hijerarhijskim sistemom)
 • Obzirom  da su hijerahijski odnosi prisutni u svim delovima sveta i da se učenje odvija preko interneta, moguć je upis i prisustvo polaznika iz inostranstva.

ŽELITE DA SE PRIJAVITE?


 •  


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu