Više o događaju
Datum: 15 septembra, 2020
Telefon: 063372852
Sajt: www.igratelisahnaposlu.rs
Kome je trening namenjen


Menadžerima koji su zaposleni u hijerarhijskim sistemima


Opis treninga

Tokom većeg dela života nalazimo se u hijerarhijskim sistemima i kompetitivnim odnosima. Vrlo često se ono što želimo ili nam je važno nalazi pod kontrolom neke druge osobe. Još češće u dolasku do toga što nam je važno imamo konkurenciju – još neko želi isto što i mi. Posledično tome, i mi postajemo nekom drugom konkurencija.

U takvoj mreži isprepletanih ciljeva, interesa i odnosa koji se stalno menjaju, treba pronaći i održati najbolju poziciju za sebe i za svoj sistem. Razumevanje i igranje takve igre zahteva visok nivo znanja, veština i koncentracije.

Za svoje učenike sa kojima godinama radim osmislio sam poseban program koji je rezultat dugogodišnjih iskustava u upravljanju složenim hijerarhijskim sistemima. U njemu sa polaznicima razvijam specifične veštine, znanja i iskustva koja su potrebna za snalaženje u hijerarhijskim sistemima i konkurentskim odnosima. Pomažem im da sa njima osmisle i sprovedu u delo svoju strategiju, koja će biti oslonjena na prednosti koje imaju i koje će se kroz program dalje razvijati. .

U okviru mastermind programa za menadžere kroz iskustva mentora i case study primere uspešnih kompanija, kreiramo okruženje u kome svako od učesnika dobija znanja o snalaženju u hijerarhijskim odnosima i ideje kako da sa tim znanjima pronađu najbolju poziciju za sebe u sistemu.Teme na mentorskom programu za menadžere:

Definisanje cilja koji želi da se dostigne

Uočavanje potreba u sistemu

Uočavanje sopstvenih vrednosti potrebnih sistemu

Definisanje uslova za razmenu sa sistemom

Partnerstva sa nadređenima

Upravaljanje podređenima

Pronalaženje ključne osobe za razmenu

Uočavanje ličnih interesa u sistemu

Uočavanje konkurentskih odnosa u sistemuDinamika treninga

Mentorski program za menadžere se odvija tokom deset meseci: od septembra do jula. Mentorstvo se odvija putem individualnog i grupnog rada.

Individualno mentorstvo je sastanak u trajanju od 60 minuta na kome proučavamo odnose u sistemu i tražimo najbolje prilike za razmenu.

Grupno mentorstvo se odvija dva puta mesečno, uvek u istim terminima u grupi do 6 učesnika.

Grupni trening traje 2 sata i na svakom od njih se fokusiramo na po jedan element uspeha u hijerahijskim sistemima i konkurentskim odnosima.


Trajanje i cena programa

2 mastermind treninga + 1 pisana konsultacija             – 60 € / mesečno

2 mastermind treninga + 1h individualnog mentorstva  – 90 € / mesečno

2 mastermind treninga + 2h individualnog mentorstva  – 120 € / mesečno

U cenu je uračunat rad predavača, pristup materijalima i korisnim sadržajima,  dobijanje orginalnog case study materijala kao i fidbek predavača na ideje, strategije i odluke kreirane od strane polaznika tokom i po završetku treninga.


O predavaču

Vladimir Miletić, ekonomista, poslovni mentor i menadžer, dugo godina je kao direktor međunarodnih i domaćih kompanija imao odgovornost da upravlja složenim sistemima i zaposlenima u njima.

Danas kao poslovni mentor i konsultant pomaže menadžerima da razumeju nepisana pravila napredovanja u hijerarhijskim sistemima. Jedan deo znanja podelio je kroz svoje dve knjige: „Igrate li šah na poslu?“ i „Više od igre

Stečena iskustva u razmeni sa kompanijama Vladimir će podeliti sa učesnicima programa i pomoći im da kreiraju ideje i osmisle strategije sa kojima će napredovati unutar hijerarhijskih sistema.


NAPOMENE

 • Broj polaznika u grupi ograničen je na 8
 • Program traje 10 meseci (od 15. septembra do 15. jula)
 • U slučaju više prijavljenih prednost imaju polaznici koji su spremni na kontinuirani rad i koji imaju najbolje uslove za primenu saveta i strategija (zaposleni su u hijerarhijskim sistemima)
 • Obzirom  da su hijerahijski odnosi prisutni u svim delovima sveta i da se učenje odvija preko interneta, moguć je upis i prisustvo polaznika iz inostranstva.
 •  


Korpa

Pregled porudžbine


Traži
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVrati se na prodanicu